Share This Post

Nieuws

Dolfijn therapie door stichting Jens

Dolfijn therapie door stichting Jens

 

Aan alle ouders, familie, vrienden en belangstellenden van de Pitt Hopkins Stichting.

Tijdens de laatste Pitt Hopkins familiedag hebben we alle aanwezigen kennis laten maken van onze Stichting die we nu 2 jaar geleden hebben opgericht: Stichting Jens

De stichting Jens heeft als doel kinderen/volwassenen met het Pitt Hopkins syndroom de mogelijkheid te bieden om dolfijn therapie te volgen op Curaçao. Het Curaçao Dolphins Therapy & Research Centre (CDTC ) biedt deze kinderen/volwassenen met hun families de mogelijkheid tot het volgen van een uniek therapie programma.

Met Jens gaan we over een maand als 1e vanuit de Stichting naar Curaçao en ook Twan zal met financiële hulp van o.a.  de stichting Jens halverwege dit jaar zijn droom wens in vervulling zien gaan.

En nu zijn we namens Stichting Jens al weer druk bezig om voor 2018 diverse activiteiten/acties te ondernemen zodat we dit jaar of misschien volgend jaar jullie kunnen helpen.

Hoe ?

Lees de meegezonden bijlage maar eens door en stuur het gelijk naar het e mail adres van Stichting Jens terug.

Een kleine moeite voor misschien een geweldige droom die gaat uitkomen.

Schroom niet om ons te mailen, bellen appen voor alle vragen die er eventueel zijn en niet beantwoord worden via de bijgevoegde mailing.

Volg ons via www.stichtingjens.com of meld je aan via de facebookpagina van stichting Jens : https://www.facebook.com/stichtingjens/

Daar is vanaf deze week ook het traject te volgen wat we met onze zoon Jens gaan meemaken voor zijn dolfijn-therapie begin februari dit jaar.

“Wie het eerst komt , wie het eerst maalt “, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Met vriendelijke groet namens Stichting Jens,

John Hage (vader van Jens)

Aanvraagformulier dolfijntherapie stichting Jens 2018

Share This Post

Leave a Reply

Lost Password

Register