Links

PTHScongres

Pitthopkins.org

Pitthopkins.uk (Engeland)

Pitthopkins.ch (Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk)

Pitthopkins.it (Italie)

Pitthopkins.Br (Brazilie en Portugal)

Rare Connect (Zeldzame ziekten)

Regelhulp.nl

Regelhulp geeft een overzicht van zorg, hulp en financiële steun. U kunt online voorzieningen aanvragen of contact leggen met de juiste organisatie.

MEE

Samen met u zoekt MEE naar antwoorden op uw vragen en oplossingen voor problemen. MEE geeft onafhankelijk advies en brengt u in contact met de juiste organisaties en instanties. MEE-consulenten kijken vooral naar uw mogelijkheden.

Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ)

Het CIZ beoordeelt of mensen recht hebben op AWBZ-zorg. Dit gebeurt op basis van objectieve criteria, zodat de beoordeling overal in het land hetzelfde is. Deze criteria zijn een vertaling van de richtlijnen van het ministerie van VWS.

Ondersteunde Communicatie

CCE (centrum consultatie en expertise)

Pien & Polle

Op deze site kunt u leuke, coole, aangepaste kleding kopen. Grote rompers in felle vrolijke kleuren, grote slabbers, enz. Kleding voor bijzondere kinderen, kinderen die gehandicapt zijn. Ook kunt u er terecht voor kleine cadeautjes om uit te delen op school of op het kinderdagcentrum!

BIMMI

Houten laptop voor het speciaal onderwijs.

Altijd zorgen, kruispunt 14-09-2014

Op weg naar Sanne, artikel in Weert Magazine

Link naar artikel

Syndromen die gelijkenissen hebben met het Pitt-Hopkins syndroom, zijn onder andere het Angelman syndroomMowat Wilson syndroom en het Rubinstein-Taybi syndroom.

Naast het Pitt-Hopkins syndroom zijn er nog vele andere zeldzame syndromen. De website Zeldzaam, heeft een verzameling aan informatie over meerdere zeldzame syndromen.

Lost Password

Register